понеділок, 10 вересня 2012 10:54

Валерій Шевчук буде спеціальним гостем Форуму видавців

Валерій Шевчук буде спеціальним гостем Форуму видавців
Валерій Шевчук є автором близько 500 наукових і публіцистичних статей з питань історії літератури, дослідником і перекладачем сучасною українською мовою творів давньоукраїнської літератури. Фото: golos.com.ua

Під час Форуму видавців у рамках програми Львівського міжнародного літературного фестивалю відбудеться творча зустріч з класиком української літератури, письменником Валерієм Шевчуком. Зустріч заплановано на 15 вересня о 14:00 у Першому українському театрі для дітей та юнацтва. Сьомий Львівський міжнародний літературний фестиваль Валерій Шевчук відвідає як спеціальний гість.

Валерій Шевчук презентуватиме книгу "Птахи з невидимого острова". Три повісті — "Птахи з невидимого острова", "Сповідь", "Мор", були написані 1989-го року й об'єднані в єдиний філософський цикл. Усі три повісті написано в жанрі історичної фантастики, де дивовижні пригоди героїв вписані в атмосферу 17 сторіччя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські видання 16 століття зникли з Національної бібліотеки Киргизстану

Нове видання побачить світ у вересні 2012 року у видавництві "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА". Прем'єра книги відбудеться на Форумі видавців.

Валерій Шевчук – український письменник-шістдесятник, майстер психологічної і готичної прози, автор низки літературознавчих та публіцистичних праць, інтерпретатор українського літературного бароко. Валерій Шевчук є автором близько 500 наукових і публіцистичних статей з питань історії літератури, дослідником і перекладачем сучасною українською мовою творів давньоукраїнської літератури. Лауреат Державної премії України ім. Т. Шевченка.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Шевчук буде спеціальним гостем Форуму видавців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі