неділя, 11 грудня 2016 11:04

Вакарчук плакав, співаючи пісню пам'яті Павла Шеремета

Вакарчук плакав, співаючи пісню пам'яті Павла Шеремета

Група "Океан Ельзи", яка виступила 10 грудня з концертом на Мінськ-Арені, присвятила пісню білоруському журналісту Павлу Шеремету, який загинув в Києві 20 липня.

Лідер групи Святослав Вакарчук розповів зі сцени про дружбу з журналістом, назвавши його справжнім сином білоруського народу, якого поважають в Україні.

- Ви добре знаєте, що відбувається зараз в Україні. І я чуствую зараз в залі всю вашу підтримку. Наступна пісня дуже близька для мене. Сьогодні є ще один особливий момент, чому я хочу сказати про цю пісню. У мене є дуже багато знайомих з Білорусі, і всі вони, так сталося, дуже хороші і класні люди... У мене був один такий близький знайомий, можна навіть сказати, брат по духу, з яким ми спілкувалися не так часто, але який багато чого приніс в моє життя. Це справжній син білоруського народу, це людина, яку поважають в Україні. Це ваш земляк Паша Шеремет, якому я хочу присвятити цю пісню. І знаєте, вся Україна пишається ним, - сказав співак.

Вакарчук також звернувся до матері Шеремета, яка була присутня в залі.

- Людмила Станіславівна, ми всі з вами і вдячні вам за такого сина, - сказав Вакарчук.

Відео виконання пісні-посвяти опублікувала в своєму Facebook мінська поетеса Валерія Кустова. Вона зазначила, що Вакарчук плакав, виконуючи пісню. "Вакарчук рыдае, выконваючы "Мить", прысвяцiўшы яе свайму беларускаму сябру Паўлу Шарамету".

Після пісні оголосили хвилину мовчання.

Вакарчук рыдае, выконваючы "Мить", прысвяцiўшы яе свайму беларускаму сябру Паўлу Шарамету. Пасля песні заля Менск-Арэны ўстае - хвіліна маўчання, хвiліна памяці. Заля плача. Потым - песня "Я не здамся без бою". Пасля - Вакарчук уздымае сцяг... Дзякуе па-беларуску. #беларусь #украiна #OkeanElzy #OE #Sheremet

Опубликовано Валярыной Куставой 10 декабря 2016 г.

fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); // ]]>

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук плакав, співаючи пісню пам'яті Павла Шеремета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі