пʼятниця, 27 грудня 2013 10:24

В українському прокаті краща підбірка "зимових" короткометражок
9

Нічия земля
Що було - пройшло
Терпіти не можу твоїх батьків
Ай-Бабуся
Готель

Найкращі зимові короткометражки традиційно залишили для прокату напередодні новорічних свят. Із 26 грудня до 1 січня кияни зможуть побачити "Best winter shorts". Так називається чергова підбірка від New Vision.

Туди увійшли дев'ять фільмів, серед яких: провокаційна казка для дорослих "Маша і Ведмідь", іспанська мелодрама про звичайний день звичайної людини "Наступна станція".  А також німецька чорна комедія "Ай-Бабуся", в якій старенька мріє подарувати онукові модний айфон. Виявляється, що це занадто дорого. Раптом вона зустрічає бізнесмена з таким телефоном, який намагається розлучитися зі своїм життям...

Ще одна комедія "Мертві та живі". І кілька мелодрам. "Що було – загуло" про чоловіка та жінку, які домовляються про зустріч після того, як вони 25 років не бачилися. Та короткометражка "Терпіти не можу твоїх батьків". Власне, з назви і так зрозуміло про що говоритиме усі чотири хвилини фільму знервований хлопець Давид.

У добірці є й дві анімації. "Нічия земля" — словацький короткометражний фільм про кінець стосунків між чоловіком і жінкою, який може означати кінець світу. У буквальному сенсі. І своєрідний фільм-метафора "На воді" з Нідерландів про життєвий цикл водного світу.

Є денні та вечірні сеанси в кінотеатрі "Київ".

Зараз ви читаєте новину «В українському прокаті краща підбірка "зимових" короткометражок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі