понеділок, 25 лютого 2013 18:41

У проекті "Голос. Діти" Соломія Лук'янець співала у сукні Тіни Кароль

Автор: Фото: Тарас Подолян
 

Більшість суконь для виступу у музичному проекті "Голос. Діти" 11-річній учасниці Соломії Лук'янець надавала її тренер, Тіна Кароль. Про це Соломія розповіла у коментарі Gazeta.ua.

"Костюми для шоу давала Тіна Кароль. Сукню для фіналу - також. Завелика була, то підшивали. А декольте зашили, але тільки спереду, а спину - ні. Розріз закінчувався внизу спини. Завдяки цьому за мною на проекті хлопці бігали", - сказала вона.

За словами Соломії, участь у проекті стала для неї чималим досвідом, хоча з самого початку і вона, і її рідні усвідомлювали, що це лише шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірку „Голос. Діти" Романа Сасанчина надурили в Адміністрації президента

"Серед усіх призів „Голос діти" найбільше була потрібна можливість записати пісні, які звучали у програмі. Адже вийшли дуже цікаві номери. Маємо мрію випустити диск оперних арій у виконанні дівчинки. Це дуже цікаво, коли діти співають на рівні дорослих те, що співають дорослі. Зробити такий альбом коштуватиме близько 20 тисяч євро. Для нас це нереально", - повідомила бабуся Соломії Олена Блінова.

Як каже пані Блінова, голос Соломії бережуть для мистецтва, тому на корпоративах вона не виступає, за кількома винятками. Тому коштів на творчість не завжди вистачає.

"Нам допомога не потрібна, але хотілося б, щоб підтримували у роботі над записами. На прожиття вистачає, а на аранжування – вже ні. Одне аранжування коштує близько тисячі євро. На корпоративах Соломія не виступає, хоча Тіна Кароль сказала їй, що вона вже здатна заробляти собі на аранжування", - продовжила Олена Блінова.

Наразі Соломія навчається у музичній школі імені М. Лисенка. Однак, любить і клубну музику, щодня слухає її на радіо.

Зараз ви читаєте новину «У проекті "Голос. Діти" Соломія Лук'янець співала у сукні Тіни Кароль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі