понеділок, 15 лютого 2016 16:26

В повному складі загинула молода англійська група

В повному складі загинула молода англійська група

Учасники молодої британської інді-групи Viola Beach з Уоррінгтона (графство Чешир), а також їх менеджер загинули поблизу Стокгольма в автомобільній катастрофі. Їх машина зірвалася з мосту і впала в канал з висоти 25 метрів. Учасникам групи - Крісу Леонарду, Рівера Рівсу, Томасу Лоу, Джеку Декін, а також їх менеджеру Грег Террі - було від 19 до 32 років. Музиканти поверталися після свого виступу в п'ятницю на шведському фестивалі Where is the Music? Гурт збирався продовжити гастролі Англією, а у березні їхати на гастролі в США.
Слідство загибелі п'яти британців не побачило на місці автокатастрофи слідів гальмування
Представник шведської поліції повідомив, що інцидент стався ще в суботу вдень.
За його словами, машина врізалася в огорожу, встановлену на мосту для того, щоб попередити водіїв про те, що розвідний міст не зведений.
За його словами, очевидець події, водій вантажівки, оцінив швидкість автомобілю, яким їхали музиканти в 70-80 км / год.
Один з музикантів, що грали на фестивалі, розповів, що в той день був сильний снігопад і що Крег Террі на концерті не пив, оскільки йому потрібно було вести машину.

Дебютний сингл "Swings & Water Slides" гурту Viola Beach вийшов минулого року й заслужив високі відгуки критиків, а також був представлений на шоу BBC Introducing, де відзначають молоді талановиті групи.

Зараз ви читаєте новину «В повному складі загинула молода англійська група». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі