понеділок, 11 листопада 2013 15:30

У Мистецькому Арсеналі покажуть неочікувані мистецькі проекти - від жлоб-арту до індустріального раю
5

Фото: Фото: artarsenal.in.ua

13 листопада в Мистецькому Арсеналі почнеться ART KYIV Contemporary. У рамках арт-форуму, який пройде вже в восьмий раз, представлять більше 30-ти художніх проектів з різних регіонів України.

Експозицію відкриє платформа молодих художників. Проект "Індустріальний едем" від Антона Логова, Данила Шуміхіна, Степана Рябченка та інших молодих авторів звертається до проблеми соціалізації. За задумом художників - цивілізований світ стає схожий на велику фабрику, куди всі хочуть потрапити на виробництво і переробку. І поза його межами, здається, ніхто уже не здатний на гідне життя. Кожен у себе вдома хоче створити власний індустріальний едем.

Класик українського сучасного мистецтва Арсен Савадов презентує проект "Commedia dell Arte: Арлекін і П'єро в Криму". Київська галерея OntoArtGallery представить "Золоту колекцію" українського рекордсмена аукціонних продажів Анатолія Криволапа. Інша київська галерея ANTINS COLLECTIONS покаже результат кількарічного художнього і суспільствознавчого дослідження – кураторського проекту Антіна Мухарського "Жлоб-Арт": понад 300 робіт художників-жлобістів (Івана Семесюка, Андрія Єрмоленка, Сергія Коляди, Стаса Волязловського та інших).

Паралельно із основною експозицією арт-форуму ART KYIV Contemporary у Мистецькому Арсеналі працюватиме також освітній проект для дітей і підлітків "Арсенал ідей".

Арт-форум працюватиме до 24 листопада, щодня з 11:00 до 20:00. Вхідний квиток для дорослих коштує - 50 грн, а пільговий - 20 грн.

Щорічний міжнародний форум ART KYIV Contemporary – наймасштабніший проект українського арт-простору, що відбувається за участі кращих інституцій, кураторів, та художників, які працюють з актуальним мистецтвом в Україні і світі.

Зараз ви читаєте новину «У Мистецькому Арсеналі покажуть неочікувані мистецькі проекти - від жлоб-арту до індустріального раю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі