пʼятниця, 31 жовтня 2014 15:48

В мережі з'явиться музична карта України

В мережі з'явиться музична карта України
Фото: vk.com

Найближчими днями відбудеться запуск інтернет-проекту "MuzМапа". Головною його метою є створення музкальної мапи України з базою виконавців, розподілених за місцем їх походження. Як повідомили Cultprostir автори проекту, його запуск орієнтовно призначено на вівторок, 4 листопада.

"Реалізацію ідеї ми почнемо з публікації найцікавіших музикантів із різних областей – звичайно, на нашу суб'єктивну думку. Завдання-максимум – візуалізувати карту в інтерактивному вигляді", - розповіли Cultprostir творці "MuzМапа". З самого початку у музикантів не буде можливості самим авторизуватися і додавати інформацію про себе, але запуск такого функціоналу передбачається творцями ресурсу надалі.

Крім бази даних, "MuzМапа" включатиме в себе і різноманітні матеріали про українську музику – текстові, аудіо, відео. "Ми не музичні критики. Наш портал - це проект, який слухачі створили для слухачів", - говорять автори проекту.

Зараз ви читаєте новину «В мережі з'явиться музична карта України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі