субота, 09 липня 2016 06:42

В Лейпцигу відкриється "Камера Сенцова"

В Лейпцигу відкриється "Камера Сенцова"
Фото: snob.ru

"Камера Сенцова" відкриється в Лейпцигу.

У Лейпцигу 15 липня відкриється "Камера Сенцова" - в есеїстичній формі виставка розповідає про те, як конфлікти захоплюють території, а їхні мешканці перетворюються на заручників.

Про це повідомляють організатори виставки - Центр візуальної культури та "Політична критика".

"Виставка про "острови" конфліктів та їхніх мешканців-заручників триватиме в Лейпцигському музеї сучасного мистецтва (GfZK) з 15 липня до 6 листопада. Заходи паралельної програми в рамках виставки відбудуться у вересні в Центрі візуальної культури в Києві", - ідеться в повідомленні.

Кінорежисера з Криму Олега Сенцова було викрадено ФСБ Росії у травні 2014 року і згодом заарештовано за обвинуваченням в організації терористичного угруповання. На показовому процесі його засудили до 20 років ув'язнення та відправили до Якутії.

Учасники виставки: Віталій Атанасов, Гюнтер Брус, Артур Жмієвський, Ангеліна Карякіна, Ксенія Марченко, Марсель Ноак, Діана Поладова, Олексій Радинський, Микола Рідний, Михаїл Толмачов, Мірон Цовнір, Сандра Шуберт, Іванна Яковина. Куратор - Катерина Міщенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна та Росія домовляються про обмін Сенцова.

Зараз ви читаєте новину «В Лейпцигу відкриється "Камера Сенцова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі