вівторок, 10 вересня 2013 10:16

У Києві знімають фільм за сюжетом українського театрального хіта Богдана Ступки

У Києві знімають фільм за сюжетом українського театрального хіта Богдана Ступки
Зйомки. Фото: facebook.com/Kinofabrika

У Києві почали знімати фільм "Тев'є-молочник". Режисер стрічки - Володимир Лерт.

"Спектакль з Богданом Ступкою у головній ролі був безумовним хітом української театральної сцени з рекордною, більш як 20-річною історією. Тепер легендарний сюжет чекає кіновтілення: фільм "Тев'є-молочник" став переможцем пітчингу Держкіно України і отримав 50% державного фінансування", - зазначають представники студії "Кінофабрика".

Творці картини зіштовхнулися з проблемою пошуку актора, здатного виконати головну роль молочника Тев'є. Спершу на цю роль було утверджено Богдана Ступку. Після довгого пошуку затвердили Євгена Князева - російського актора, відомого за роллю Вольфа Мессінга, ректора Театрального інституту ім. Щукіна. Костюм, у якому гратиме актор, - театральний костюм Богдана Ступки.

У стрічці задіяні Остап Ступка, Антон Шагін, Андрій Кайков, ряд українських артистів, як досвідчених, так і початківців.

Зйомки картини триватимуть до грудня цього року, деякі весняні сцени планують дозняти 2014-го року.

Зараз ви читаєте новину «У Києві знімають фільм за сюжетом українського театрального хіта Богдана Ступки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі