четвер, 26 травня 2011 18:40

До Києва приїде рок-гурт Jamiroquai

До Києва приїде рок-гурт Jamiroquai

14 червня в Києві відбудеться концерт британської групи Jamiroquai, яка представить свою останню платівку "Rock Dust Light Star".

Сьомий альбом колективу "Rock Dust Light Star" вийшов на лейблі Mercury Records восени 2010 року. Диск дебютував на 7 місці в британському Albums Chart. Платівка записана в домашній студії лідера групи Джейсона Кея, а також у студіях Великобританії і Таїланді. На "Rock Dust Light Star" вміло зібрані і переплетені фанк та реггі. Фронтмен Jamiroquai Кей зізнався, що йому важко описати стиль платівки.

Група Jamiroquai - одна з найбільш яскравих представників британського джаз-фанку і ейсід-джазу 90-х. За свою кар'єру група, яку очолює вокаліст і автор пісень Джей Кей, випустила 7 альбомів, проданих тиражем більше 25 мільйонів копій, отримала безліч музичних нагород, включаючи "Греммі" і 4 нагороди MTV, а їхній альбом "Travelling Without Moving" 1996 року потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найбільш альбом у стилі фанк, що продається.

Цей візит в Україну стане для британських музикантів другим. Нагадаємо, перший концерт Jamiroquai в Україну відбувся 20 червня 2006 року. Організатором єдиного концерту знаменитої рок-групи в Києві є концертне агентство Prеmium Sound.

Зараз ви читаєте новину «До Києва приїде рок-гурт Jamiroquai». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі