середа, 25 травня 2011 19:43

Податкова засумнівалась у доходах Діми Білана і проводить перевірку в його офісі

Податкова засумнівалась у доходах Діми Білана і проводить перевірку в його офісі

У середу в офісі російського співака Діми Білана, розташованому в центрі Москви, проходить перевірка за участю представників податкової служби та правоохоронних органів. Про це повідомляє агентство РИА-Новости з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Агенство передає, що причиною перевірки стали сумніви в точності декларації про доходи артиста. Продюсер співака Яна Рудковська підтвердила інформацію про проведення перевірки і додала, що з виплатою податків у нього все гаразд, і податкова перевірка йому не страшна.

"Все нормально, нам боятися нічого", - сказала вона.

Офіційний представник ФПС Росії Лариса Катишева сказала, що служба не дає коментарів про хід проведення конкретних перевірок та стосовно конкретних платників податків.

"Пріоритетними для включення до плану виїзних податкових перевірок є ті платники податків, щодо яких у податкового органу є відомості про їх участь у схемах ухилення від оподаткування або схемах мінімізації податкових зобов'язань, або результати проведеного аналізу свідчать про передбачувані податкові правопорушення", - пояснила вона.

Катишева підкреслила, що "даної категорії платників податків, незалежно від сфери їхньої діяльності, в тому числі, якщо вони зайняті в сфері організації та проведення концертно-видовищних заходів, ФПС приділяє підвищену увагу".

У травні 2010 року податковий консультант Рудковської та Білана Валентина Постникова в інтерв'ю одному з видань повідомила, що в 2009 році (на наступний рік після перемоги в конкурсі "Євробачення") Білан як індивідуальний підприємець заробив більше 2 мільйонів рублів.

Зараз ви читаєте новину «Податкова засумнівалась у доходах Діми Білана і проводить перевірку в його офісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути