пʼятниця, 25 липня 2014 12:15

В другий день конкурсу "Нова хвиля" українці посіли перше місце
3

Фото: прес-служби телеканалу "Україна"

24-го липня в Юрмалі відбувся другий день міжнародного конкурсу "Нова хвиля". Українських учасників В'ячеслава Рибікова та Вікторію Петрик у залі зустрічали оваціями, жовто-блакитними прапорами, а журі дало їм найбільше балів. Цього дня конкурсанти співали пісню рідною мовою у дуеті з зіркою.

В'ячеслав заспівав в дуеті з Джамалою пісню "Ой, верше, мій верше". До речі, з цією піснею сама Джамала перемогла у "Новій хвилі-2009". Публіка і журі аплодували українцям стоячи.

Якщо у перший день конкурсу Джамала вийшла на сцену у жовто-блакитному вбранні, то цього разу на білій сукні співачки червонів напис: "Все буде добре".
Джамала виступила в сукні з написом "Все буде добре"
Рибікова і Джамалу зустрічали оваціями

Вікторія Петрик у другий конкурсний день виконала пісню "Ріка-печаль" Наталі Бучинської разом зі своєю молодшою сестрою Анастасією. Дівчат так само тепло сприймали у залі та гучно аплодували по закінченні виступу.

До речі, спочатку Віка хотіла виконувати пісню Івасюка "Мальви". Однак режисер конкурсу Олександр Ревзін не дозволив дівчині співати цю легендарну композицію.
Сестри Петрик разом зірвали оплески у "Дзінтарі"

Нагадаємо, у перший конкурсний день Петрик і Рибіков поділили друге місце.

Зараз ви читаєте новину «В другий день конкурсу "Нова хвиля" українці посіли перше місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі