понеділок, 15 серпня 2011 10:59

В Черкасах показують "Его" сучасного мистецтва

В Черкасах показують "Его" сучасного мистецтва

В Черкасах проходить ІV міжнародний фестиваль сучасного мистецтва "Его". Організатори присвятили його 20-ій річниці Незалежності України.

На фестивалі представлені роботи близько 50 учасників зі всієї України, а також Росії, Франції, Вірменії, Парагваю, Канади, Бразилії, Італії, Німеччини, Швеції та Аргентини.

Черкаси приймають дійство уперше в своїй історії . Фестиваль триватиме до 25 серпня.

Експозиція представлена різноманітними художніми роботами в різних стилях та жанрах. Головне, за словами організаторів, вразити глядача незвичністю та оригінальністю.

Роботи епатажного черкаського художника, учасника численних виставок і арт-проектів в Україні та за кордоном Володимира Яковця також представлені на фестивалі. Сам художник, який творить у жанрі українського постмодернізму говорить, що є співорганізатором цього заходу.

"Для Черкас такий фест – надзвичайно визначний. Радує, що іноземні митці захотіли його провести саме в нашому місті. Пропозиція щодо Черкас надійшла від французів, яку підтримали у Львові та Києві", - розповів Володимир Яковець.

Окрім виставки робіт, у рамках фестивалю в художній школі ім. Данила Нарбута француз Рішар Лав'є провів лекцію на тему "Маніпуляція зображення" та "Психологія творчості".

Зараз ви читаєте новину «В Черкасах показують "Его" сучасного мистецтва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі