четвер, 03 квітня 2014 12:12

Український скульптор створив незвичні ємності людських голів
8

До 12 квітня в столичній галереї "Боттега" показуватимуть новий персональний проект українського художника Назара Білика.

Його серія "Ємності" – це фінальний етап авторського циклу "Контроформи", в якому митець грається з візуальними об'ємами, формами, просторами. Ємність означає наповненість, повноту смислу, існування, буття. Тому ємності повинні бути заповнені: думкою, енергією, дією. Як зазначають куратори виставки, основний посил тут: людина послідовно вибудовує своє життя, здійснюючи на кожному кроці вибір іти в той чи інший бік.

Назар Білик народився у Львові. Зараз живе і працює в Києві. З 2005-го викладає в Національній академії образотворчого мистецтва і архітектури. Він автор численних виставок в Празі, Лондоні, Києві, Харкові. Один з останніх його проектів — участь у виставці українських художників в Харкові "Площа Свободи", головна мета якої вказати на необхідність переходу від формату "Площі Свободи" до "Простору Свободи" у мистецтві і в свідомості людей.

Галерея "Боттега" знаходиться на вулиці Михайлівській, 22б. Вхід на виставку вільний.

Зараз ви читаєте новину «Український скульптор створив незвичні ємності людських голів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі