понеділок, 17 березня 2014 14:45

Український серіал про кохання та Чорнобиль нагородили за кращі спецефекти
5

Фільм Віталія Воробйова "Метелики" переміг в номінації "візуальні ефекти в телесеріалі" на фестивалі FICCI BAF Awards в Мумбаї (Індія).

У "Метеликах" на тлі однієї з наймасштабніших техногенних катастроф XX століття - Чорнобильської аварії, розгортається історія кохання випускниці старших класів Алі і солдата строкової служби Паші. Їм судилося зустрітися в кінці квітня 1986 року в місті Прип'ять. Немов метелики, які прагнуть до вогню, вони летіли на зустріч своїм почуттям, не помічаючи нічого навколо.

В суворій відповідності з архівними документами фахівцями в області комп'ютерної графіки у фільмі були відтворені міста Прип'ять і Чорнобиль, атомна станція і прилеглі території, фатальний вибух, рятувальні та ліквідаційні роботи, які проходили на території станції. Всі візуальні ефекти до фільму "Метелики" створювала компанія РOSTMODERN, а виробництвом міні-серіалу займався FILM.UA.

FICCI BAF Awards заснований у 2004 році в Індії для кращих професіоналів в анімації і створенні візуальних ефектів. На сьогоднішній день нагорода присуджується в 13 номінаціях. Щороку комітет BAF Awards отримує близько 400 заявок з всього світу.

Зараз ви читаєте новину «Український серіал про кохання та Чорнобиль нагородили за кращі спецефекти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі