середа, 06 липня 2016 17:27

Український фільм про війну покажуть в Торонто

Український фільм про війну покажуть в Торонто

Український режисер Євген Титаренко представить документальну кінострічку про події АТО на кінофестивалі в Торонто - Канада.

Фільм "Війна заради миру" / "WAR for Peace" знятий камерою бійця з позивним "Режисер", показує війну зсередини.

"Зараз ми збираємо гроші на пост-продакшен фільму, а також щоб оплатити переліт атошникам, героям фільму, в Торонто, де і відбудеться міжнародний кінофестиваль," -розповідає продюсер і волонтер Наталя Хазан.

Режисер картини - боєць батальйону "Госпітальєр", в минулому власник кінокомпанії в Криму Євген Титаренко. На наступний день після референдуму покинув окупувану територію Криму, а потім поїхав на схід України, щоб показати всьому світу ту війну, яку розпочала країна-агресор.

"Я пробув майже у всіх гарячих точках більше року і привіз звідти 120 годин унікального матеріалу. Це фільм про звичайних людей, які залишили звичне життя і пішли захищати свою країну. Я хочу розповісти західному глядачеві правду про жорстоку війну в XXI столітті в центрі Європи. ",- каже Титаренко.

"Фільм буде дуже цікавим і сильним. Можливо деяким він здасться важким, але по-іншому не буває. Справжня, не вигадана документалістика і має бути такою! Головне, що він нікого не залишить байдужим, в цьому можете бути впевнені. Чекайте на фільм, допомагайте армії і не забувайте, що війна, на жаль, ще не закінчилася." - на Facebook поділився своїми враженнями про фільм композитор і музикант Вадим Булик.

Дату прем'єри кінострічки в Україні поки що не повідомляють, оскільки одним з найважливіших правил фестивалю є заборона на презентацію фільму до початку фестивалю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німці знімуть фільм про українську молодь

Зараз ви читаєте новину «Український фільм про війну покажуть в Торонто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі