четвер, 04 червня 2015 17:12

Українські музиканти зібрали більше 50 тисяч гривень для лікування дітей

Українські музиканти зібрали більше 50 тисяч гривень для лікування дітей

Акустична гітара марки Fender від Святослава Вакарчука пішла з аукціону за 40 тисяч гривень. Благодійний зірковий аукціон відбувся у Києві в Міжнародний день захисту дітей в рамках збору коштів для маленьких пацієнтів клініки ОХМАТДИТ.

Захід під назвою "Я Українець! Я допомагаю дітям" організував соціально-музичний проект "Живий Звук" спільно з благодійним фондом "Таблеточки".

В рамках акції відбулися концерт за участю гуртів "Табула Раса", "Bahroma", "АССА", "Гапочка", "Тінь Сонця" і аукціон, пам'ятні лоти для якого пожертвували відомі українські музиканти – Святослав Вакарчук, Олег Скрипка, учасники "Бумбоксу", "Скрябіна", Latur, "Гапочки", Ot Vinta та ін.

Гітара від лідера "Океану Ельзи" стала найдорожчим лотом аукціону – інструмент придбали за суму в десять разів перевищує стартову планку. Унікальна гітара в "народному стилі" від "Воплів Відоплясова", створена спеціально для кліпу "Щедрик", потягнула на 3 тисячі гривень; а симпатична іграшка – ведмедик від ведучого ICTV Андрія Куликова пішла з торгів за 700 грн.

Загалом на аукціоні було виручено 51700 гривень. Зібрані кошти підуть на підтримку пацієнтів Центру онкогематології і трансплантації кісткового мозку НДСЛ "Охматдит". Лоти, які залишилися після концерту-аукціону, будуть передані у фонд "Таблеточки", який найближчим часом виставить їх на власних аукціонах

Зараз ви читаєте новину «Українські музиканти зібрали більше 50 тисяч гривень для лікування дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі