четвер, 17 травня 2012 10:39

Українці побачать фільм Фредеріка Беґбедера

Українці побачать фільм Фредеріка Беґбедера
Кадр з фільму. Фото: timeout.ru

17 травня, в український прокат виходить кінодебют французького письменника Фредеріка Беґбедера – фільм "Любов живе три роки", названий газетою Le Parisien кращою французькою комедією за останні роки.

Фредерік Беґбедер ? скандально відомий французький письменник, публіцист, сценарист, актор, телеведучий і діджей. Його дебютний фільм "Любов живе три роки" ? екранізація однойменного роману письменника.

Беґбедер у 2007 році вже поступився правами на екранізацію свого роману "99 франків" Яну Каунену, але цього разу вирішив взяти справу у свої руки. Над фільмом працював спільно зі студією Люка Бессона EuropaCorp.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харукі Муракамі хоче повторити досвід Достоєвського

У центрі сюжету ? цинічний головний герой, модний журналіст і герой нічних тусовок. Він упевнений, що любов живе три роки: рік пристрасті змінюється роком ніжності, яка потім неминуче поступається місцем нудьзі. Інтрига полягає в тому, чи зможе спростувати цю теорію його новий роман. Дія розгортається під музику культового композитора, 3-разового володаря премії Оскар Мішеля Леграна.

Кінодебют Беґбедера був названий газетою Le Parisien кращою французькою комедією за останні роки.

Кінопокази пройдуть у Києві, Одесі, Львові, Запоріжжі, Донецьку, Дніпропетровську, Сімферополі та інших містах України.

Зараз ви читаєте новину «Українці побачать фільм Фредеріка Беґбедера ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі