неділя, 22 січня 2017 12:25

Українські співаки озвучили мультфільм про Водохреща

 
Вийшла третя серія мультфільму "Різдвяна казка" про останнє свято різдвяного циклу "Водохреща". Щороку у перші тижні січня презентують один епізод. Вже вийшли про Миколая Чудотворця та Різдво.

Героїв анімаційної історії втретє озвучили львівські співаки Павло Табаков, Оксана Муха і учасник гурту "Піккардійська терція" Славко Нудик. Тривалість одного епізоду до десяти хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2-річна художниця відкрила персональну виставку картин

"На телеканалах та в мережі багато популяризують іноземні свята та їх героїв. Показують мультики про Хелловін, Санту Клауса та Дєда Мороза. Маємо створити сучасні анімаційні історії про українські традиції з персонажами наших казок та легенд", - сказав сценарист мультфільму Тарас Микитчак.

У "Різдвяній казці" звучать твори у виконанні Львівської чоловічої хорової капели "Дударик".

"Чортова бабця у "Водохрещі" – досить істерична особа. Вирішили, що вона має говорити чоловічим голосом. Щоб показати її суворий характер. Озвучувати мультфільми у передноворічний час вже стало для нас чудовою традицією. Сподіваюся, вона продовжиться у наступні роки", - розповідає Славко Нудик. Свій голос подарував "чортовій бабці". Павло Табаков її онукові ― чортику.

"Завдяки моїй участі у звукозаписі анімаційної стрічки син Данило зацікавився українським мультиком. Дуже радію з цього, бо раніше йому подобалися тільки диснеївські історії. Тепер з нетерпінням чекає виходу наступної серії", - говорить Оксана Муха. Озвучила ангела.

Львівська компанія-виробник "Різдвяної казки" також випустила серію анімаційних фільмів "Духовне намисто". За сюжетом художник отримує завдання намалювати українські церкви. Чарівний олівець переносить його разом з другом Соловейком у минуле. Стають свідками створення церков. Серія налічує шість епізодів.
Зараз ви читаєте новину «Українські співаки озвучили мультфільм про Водохреща». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі