понеділок, 19 листопада 2012 18:05

У столичному ресторані відкрилася виставка фотографій дівчат у білизні
10

Фото: Фото: Марія Бутенець

17 листопада у столичному ресторані "Dark Side" відкрилася фотовиставка Марії Бутенець "Одна вдома". Тут показують більше 30 еротичних фотографій.

"Фотографії, які представила на цій виставці, робила трохи більше року. Працювала майже з десятком моделей. Їх знімала в білизні. Хотіла показати на виставці фотографії оголених дівчат, але мені не дозволили. Сказали, що в ресторан часто приходять відвідувачі з дітьми", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua Марія Бутенець.

"В середньому одна фотосесія триває від трьох до чотирьох годин. Знімаю в готелях і на зйомних квартирах. Якось орендувала однокімнатну квартиру для фотосесії. Її інтер'єр був виконаний в світло-блакитних тонах. Вирішила знімати дівчину в образі ангела. Як тільки модель сіла на ліжко, воно розлізлося. Довелося проводити зйомки в іншій квартирі. Там інтер'єр зовсім не підходив до ангельського образу дівчини, довелося переробляти зачіску і макіяж. На фотографіях модель була більше схожа на кішку", - додала вона.

На виставці представлені знімки співачки і танцівниці VARDA та дівчат з гурту "Dekolte".

"Варда надихнула мене на цю виставку. Ми з нею познайомилася через соціальні мережі два роки тому. Коли зустрілися, влаштували першу фотосесію. VARDA принесла із собою близько семи костюмів, я сама робила їй зачіски і макіяж. Фотосесія тривала більше 5 годин. Фотосесії з VARDA - найдовші. Вже після першої ми знайшли з нею спільну мову. Розмовляємо про моду, зірок, спільних друзів і особисте життя", - поділилася Марія.

"Намагаюся знаходити спільну мову з усіма моделями, але не всі відкриваються так, як це робить VARDA", - додала вона.

Марія Бутенець почала займатися фотографією три роки тому. "Я тоді саме закінчувала школу. На мильницю фотографувала своїх однокласниць. Вони позували мені в білизні, але батьки ніколи погано про ці фотографії не говорили. В моїх роботах ніколи не було нічого сороміцького. Вони завжди виходять ніжними і трохи еротичними. На випускний батьки подарували мені цифровий фотоапарат. З ним працювала два роки. Недавно купила собі новий. Гроші на нього заробила сама", - розповіла дівчина.

Зараз Марія навчається в столичному педагогічному університеті ім. Драгоманова на факультеті психології. На життя заробляє фотографією.

Зараз ви читаєте новину «У столичному ресторані відкрилася виставка фотографій дівчат у білизні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі