четвер, 26 лютого 2015 18:24

У Скарлетт Йохансон відсудили назву музичної групи

У Скарлетт Йохансон відсудили назву музичної групи

У актриси Скарлетт Йохансон, яка випустила минулого тижня альбом Candy разом зі своєю музичною групою The Singles, відсудили назва колективу, пише американський сайт Pitchfork.

Колектив з назвою The Singles вже існує в Лос-Анджелесі з 1999 року. Його соліст Фредерік Вінсент подав позов проти Йохансон, який був задоволений судом.

"Я прокинувся якось вранці і дізнався з новин, що хтось використовує назву нашої групи, як своє. Не можу повірити, що один музикант міг зробити таке по відношенню до іншого. Я вже 16 років живу заради The Singles. Я проробив каторжну роботу, щоб домогтися успіху з цією групою", - сказано в офіційному листі Фредеріка,  де вимагається припинити порушувати його авторське право.

Також Фредерік зазначив, що у його The Singles є акаунти у всіх соціальних мережах, а їх записи доступні в музичних магазинах, на iTunes, SoundCloud і на інших популярних сайтах.

"Навіть простий пошук в Google міг показати, що колектив з такою назвою вже існує", - дивується Фредерік.

Не ясно, чи буде Йохансон шукати іншу назву. Крім неї в групі грають Холлі Міранда, Джулія Хэлтиген, Кендра Морріс і Есті Хайм. The Singles був задуманий як "суперпопсовый дівочий танцювальний колектив".

Скарлетт Йохансон - американська актриса, відома за ролями у фільмах "Дівчина з перловою сережкою", "Матч-пойнт", "Труднощі перекладу", "Вікі Крістіна Барселона" і "Люсі". 30-річна Йохансон - володарка премій BAFTA і "Тоні".

Зараз ви читаєте новину «У Скарлетт Йохансон відсудили назву музичної групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі