понеділок, 12 січня 2015 13:07

У новому сезоні "Карткового будиночка" з'явиться персонаж схожий на Путіна

У новому сезоні "Карткового будиночка" з'явиться персонаж схожий на Путіна

На каналі YouTube опублікований трейлер третього сезону серіалу "Картковий будиночок". Його прем'єра запланована на 27 лютого, він буде включати в себе 13 епізодів. В 45-секундному ролику кілька разів з'являється персонаж, схожий на Володимира Путіна. На це звернули увагу журналісти і користувачі соціальних мереж.

Про подібність однією з діючих осіб в трейлері з президентом Росії пише, зокрема, видання The Vine, а також мережевий проект TJournal. "Ми бачимо протестувальників, дипломатів (які підозріло схожі на Путіна), відмовляються потиснути один одному руки, мертвих морських офіцерів і вкрай холодні відносини Френка і Клер в Білому домі", - зазначає The Vine.

В одній зі сцен ролика головний герой "Карткового будиночка" президент США Френк Андервуд (Кевін Спейсі) сидить за столом переговорів з партнером. При цьому на задньому плані можна побачити російський прапор і герб з двоголовим орлом.

"Картковий будиночок" - американський телесеріал 2013 року в жанрі політичної драми. Він є рімейком однойменного серіалу BBC за романом Майкла Доббса. Прем'єра пройшла на відеосервісі Netflix 1 лютого 2013-го. У головній ролі - Кевін Спейсі. Його персонаж - вигаданий американський політичний діяч Френк Андревуд, який з допомогою інтриг і вбивств проходить шлях від конгресмена до президента США.

Зараз ви читаєте новину «У новому сезоні "Карткового будиночка" з'явиться персонаж схожий на Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі