четвер, 31 січня 2013 11:39

У новій збірці короткометражок покажуть сомалійських піратів та голих людей у пір'ї
7

Закохані пташки
Фото: Фото: arthousetraffic.com
Переїзд
Пірати
Марсель: Історія вільного півня
Сім'я занепаду

З сьогоднішнього дня в кінотеатрах показуватимуть зимову добірку "Future Shorts - 2013". Цього разу компанія Артхаус Трафік підготувала 7 короткометражних фільмів від найталановитіших режисерів з усього світу.

Особливої уваги заслуговує лауреат Гран-прі журі кінофестивалю в Санденсі, кенійський фільм "Пірати". Також в колекції Future Shorts - барвиста мультиплікація "Марсель: історія вільного півня", чорна комедія "Переїзд" про житлові поневіряння сімейної пари з крокодилом, документальний хоррор "Пекельна буква S", сюрреалістичний відеокліп "Цукерочка" та кумедна історія любові птахолюдей "Закохані пташки" і, нарешті, таємнича історія "Насіння занепаду" від номінованого на "Оскар" режисера Патріка Еклунда.

Пірати (Кенія, 2010)

Драма режисера Каттера Ходьєрна. Це історія сомалійських піратів, розказана з точки зору сомалійців.

Марсель: Історія вільного півня (США, 2012)

Анімація режисера Тома Шредера. Життю півня Марселя погрожували пташиний грип, алкоголь, снодійне і власний син Макс. Сліпий на одне око, він залишається королем Тервурена.

Переїзд (США, 201)

Чорна комедія режисера Закарі Третца. Расті та Вероніка змушені покинути свій будинок і шукати нове житло собі і своєму домашньому алігаторові на ім'я Чоппер. Це ніжна історія подружньої пари в пошуках свого маленького куточка в цьому байдужому світі.

Пекельна літера S (США, 2010)

Документальний хоррор режисера Родні Ашера. Стрічка про найбільш страхітливий корпоративний символ в історії - логотип компанії Screen Gems, вигаданий у 1964 році і який увійшов в історію під псевдонімом "пекельна буква S". Фільм складається з інтерв'ю з жертвами, які отримали травму від контакту з логотипом у ранньому дитинстві під час перегляду телешоу компанії, а також анімованої реконструкції подій і домашнього відеоархіву потерпілих.

Цукерочка (Великобританія, 2012)

Музичне відео Люсі Ласкомб. Сюрреалістична замальовка про маленьку гімнастку, яка під час змагань починає бачити навколишній світ по-іншому. "Цукерочка" досліджує болісний перехід з ідеального світу дитинства в похмурий світ підліткового віку.

Закохані пташки (Чехія, 2010)

Любовна історія від Брайана Лайа. Тут люди поводяться як птахи. Птах-чоловік і пташка-жінка зустрічають одне одного і закохуються. У них з'являється яйце, і все навколо наповнене щастям . Але на них чекають випробування. Це смішна історія, що підкреслює схожість пташиного та людського життя.

Сім'я занепаду (Швеція, 2009)

Комедійна драма від Патріка Еклунда. У житті літньої пари Рольфа і Єви вже давно немає місця пристрасті. Одного разу вночі вона безуспішно намагається спокусити Рольфа - і тоді відбувається щось таке, що змінить їх відносини назавжди.

В Україні програму "Future Shorts: Зима 2013" покажуть в Києві, а також в Одесі, Харкові, Львові, Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі та інших містах.

Зараз ви читаєте новину «У новій збірці короткометражок покажуть сомалійських піратів та голих людей у пір'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі