вівторок, 14 серпня 2012 18:43

У музеї "Молодої гвардії" нічого не знають про призначення секс-бомби

У музеї "Молодої гвардії" нічого не знають про призначення секс-бомби
Фото Олени Чорної з її сторінки: vk.com

Фактичним керівником музею "Молодої гвардії" в місті Краснодон Луганської області на сьогоднішній день є заступник директора Наталія Ніколаєнко.

Про це Gazeta.ua повідомили в музеї.

Як повідомлялося раніше, виконуючою обов'язки директора музею "Молодої гвардії" нібито призначена дочка заступника міського голови Олена Чорна замість Анатолія Нікітенка, який не може керувати музеєм за станом здоров'я.

Чорна відома в інтернеті завдяки відвертим фотографій, які вона викладала на свої сторінки в соціальних мережах.

Зараз музей працює в звичайному режимі. Причини чуток щодо Олени Чорної в музеї не можуть пояснити. Самої Наталії Ніколаєнко під час розмови не виявилося на місці.

"Виконуючого обов'язки директора немає, є заступник директора Наталія Ніколаєнко. А директор Анатолій Нікітенко перебуває на лікарняному. Може бути у них в Луганську там свої розборки, у нас все спокійно", - розповіли працівники музею.

Нагадаємо, сьогодні Луганська обласна рада заперечила той факт, що призначала в.о. директора музею "Молодої гвардії" Олену Чорну.

Зараз ви читаєте новину «У музеї "Молодої гвардії" нічого не знають про призначення секс-бомби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі