середа, 19 вересня 2012 14:14

У Мостиськах буде вулиця на честь лідера "Братів Гадюкіних"

У Мостиськах буде вулиця на честь лідера "Братів Гадюкіних"
Сергій Кузьмінський помер 3 червня 2009 року від раку гортані. Фото: starlife.com.ua

До 50-ліття із дня народження Сергія Кузьмінського – лідера легендарного українського рок-гурту "Брати Гадюкіни" у м. Мостиська відкриють вулицю на його честь.

"Пісня зробила наш райцентр відомим на всю Україну. "Приїдь до мене у Мостиська" - неофіційний гімн міста. 2 жовтня депутати міської ради приймуть ухвалу про надання новій вулиці міста ім'я рок-музиканта. Ця вулиця за містом, там зараз голе поле, випасають кіз. Зате вона знаходиться неподалік від залізничного мосту, саме там, де й співається у знаменитій пісні. Через кілька років тут будуть приватні будинки. Щоправда, невідомо, чи Кузьма коли-небудь був у нашому містечку", - розповідає Олег Макар, депутат Мостиської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко і Жадан прийшли на "Братів Гадюкіних"

Офіційне відкриття вулиці та концерт пам'яті Сергія Кузьминського відбудеться у п'ятницю 5 жовтня у центрі Мостиськ на площі Ринок. У концерті візьмуть участь "Супер Вуйки", Мох і "Перкалаба", "King Size", "Абу-Касимові капці", "Гич оркестр" та колишні учасники "Братів Гадюкіних".

Зараз ви читаєте новину «У Мостиськах буде вулиця на честь лідера "Братів Гадюкіних"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі