понеділок, 01 лютого 2016 12:41

У мережі з'явилися кадри нової екранізації твору Роулінг

У мережі з'явилися кадри нової екранізації твору Роулінг
Фото: screenrant.com

У мережі з'явилося відео зі зйомок фільму "Фантастичні тварини і де їх шукати" - спін-оффу серії фільмів про Гаррі Поттера. Дія стрічки розгортається за 70 років до подій, описаних в серії книг про юного чарівника.

Це екранізація книги Джоан Роулінг. "Фантастичні звірі…" — це копія книги, що нібито належить Гаррі Поттеру, авторства Ньюта Скамандера, відомого магічного зоолога. У книзі розглянута історія магічної зоології, описано 75 різних видів, знайдених по всьому світу. Інформація, що міститься в книзі, зібрана Скамандером протягом багатьох років спостережень та подорожей по 5 континентах. Книга є обов'язковим навчальним посібником для першокурсників Гоґвортсу. Вступ до цієї книги написано Альбусом Дамблдором.

Фільм "Фантастичні тварини і де їх шукати" розповідає про пригоди письменника Скамандера в Нью-Йоркському секретному суспільстві чарівниць і чарівників. Головну роль виконує Едді Редмейн. Прем'єра фільму запланована на листопад 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилися кадри нової екранізації твору Роулінг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі