вівторок, 13 листопада 2012 15:00

У "Криївці" навіть не чули про критикана, який хоче закрити заклад

У "Криївці" навіть не чули про критикана, який хоче закрити заклад

Минулого тижня Валерій Потюк, начальник управління охорони культурної спадщини ЛОДА, пропонував закрити львівську "Криївку", яка на його думку ганьбить справжню історію.

"Давайте спільно ми закриємо ту "Криївку". У нас є на вулиці Лисенка Музей визвольних змагань. Зробимо там справжню криївку, яка не буде ганьбити нашу історію, яка не буде ганьбити нашу честь. А як закрити цю "Криївку"? Треба подумати, попросити санепідемстанцію, пожежників, громадськість прийти і зачинити цю ганьбу для нації" - йдеться у повідомленні львівського сайту zik.ua.

Про це Валерій Понтюк заявив на засіданні Громадської ради при обласній державній адміністрації. "Ми є живими свідками, коли якась група людей, які мають кошти, хочуть написати нову історію Львова. Вони хочуть написати нове бачення Львова, знищити всю цю історію справжню, яка була. Мені прикро ходити біля "Копальні кави", мені прикро дивитися, як люди пхають руки і чешуть одне місце Мазоху. Мені соромно дивитися на ті всі речі, які відбуваються у Львові", – сказав він.

Юрій Назарук, креативний директор Холдингу емоцій "!ФЕСТ", до якого входить концептуальний ресторан "Криївка" каже, що дуже часто, для того щоб стати відомим та якось звернути на себе увагу, люди провокаційно висловлюються проти відомих брендів.

"Можна подавати в суд на Coca-cola, але крім зайвого інформаційного приводу, це не створить ніякої користі для суспільства, - говорить Юрій Назарук. - Хто такий пан Потюк мало хто знав до його заяви. Криївку часто намагаються втягнути в якісь політичні конфлікти. Проте ніхто з тих, хто цим займається не залучив до Львова стільки туристів та промоції як "Криївка".

"Ми поважаємо думку пана Потюка, проте вона не претендує на те, щоб на неї офіційно реагувати. Ця тема нічого немає спільного із його професійною діяльністю, тож нехай його безпосереднє керівництво дає йому оцінку та відповідає, чому такі некомпетентні люди займають цю посаду" - додав Юрій Назарук.

Зараз ви читаєте новину «У "Криївці" навіть не чули про критикана, який хоче закрити заклад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі