Ексклюзиви
середа, 26 лютого 2014 13:04

У київській галереї художник показав як ми змінюємося в житті
7

До 10 березня у "Я. Галереї" показують роботи українського художника Ігора Яновича.

"Ми спостерігаємо, як змінюється форма каменю під впливом часу та води, як змінюється дерево, квітка і все живе. І людина, як жива матерія, теж залучений в цей кругообіг. Життя проходить дуже швидко, і все від нас тікає. Кожна мить стає цінним. Бачити цінність у кожному убегающем мить - очевидно, це і є той вищий сенс, до якого ми всі так прагнемо" - говорить художник про виставку. Саме тому роботи з цієї серії навазно "Течія"

"Це фіксація станів матерій, які змінюються. Тут мені хотілося звести до мінімуму роль художника, що маніпулює матеріалом, дозволивши йому (матеріалу) максимально проявити себе. Підкреслити тим самим ідею проекту - плинність, закладені в буття і в природі", - продовжує Ігор Янович.

Художник народився 1944 року у Києві. Зараз живе і працює у Львові. Він учасник понад 70 зарубіжних та міжнародних проектів, автор 25 персональних експозицій і проектів в Україні, Польщі, Австрії, Німеччині.

Арт-центр "Я Галерея" знаходиться по вулиці Хорива, 49Б. Вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «У київській галереї художник показав як ми змінюємося в житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі