четвер, 25 грудня 2014 16:45

У Києві відкриється виставка картин намальованих кульковою ручкою
11

25 грудня 2014 року в 19:00 в Карась Галереї (Київ, Андріївський узвіз 22-а), відбудеться презентація унікального щорічного арт-проекту "А4, Кулькова ручка".

Під час заходу автор і куратор проекту Євген Карась ознайомить гостей з експозицією цього року і представить авторів, роботи яких були відібрані для участі.

"А4, Кулькова ручка" - проект, в якому художники з допомогою звичайних матеріалів, кулькової ручки та офісного паперу А4, переосмислюють форму художнього твору, розширюють рамки художнього контексту і створюють справжні шедеври сучасного мистецтва. Він проводиться Карась Галереєю з 2006 року вже дев'ятий раз поспіль напередодні Нового року спільно з Voronov Art Foundation. За цей час в експозиції взяли участь більше 2000 робіт відомих українських художників, серед яких: Тіберій Сільваші, Ілля Чічкан, Маша Шубіна, Влада Ралко, Анатолій Криволап, Павло Маков та багато інших; твори українських письменників і архітекторів, а також аматорські офісні замітки, замальовки. Роботи учасників попередніх років можна подивитися на сторінці проекту у Facebook.

Виставка триватиме з 25 грудня 2014 року до 13 січня 2015 року. Вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відкриється виставка картин намальованих кульковою ручкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі