середа, 01 липня 2015 18:05

У Києві відбудеться сімейний фестиваль "Сім'я Fest"

У Києві відбудеться сімейний фестиваль "Сім'я Fest"

4-5 липня у Києві, в Українському Домі відбудеться Міжнародний фестиваль "Сім'я Fest".

На вас чекатимуть виступи знаменитих спікерів, таких як: Дмитро Карпачов, Ольга Сумська, Олена Трибрат, Інна Силантєва, Наталія Холоденко, Маргарита Січкар, Анна Валенса і ще 27 відомих українських зірок і психологів.

В учасників буде нагода дізнатися секрети виховання дітей та сімейних подорожей, технологію планування і досягнення сімейного щастя, як зробити сім'ю здоровою, побороти нудьгу у відносинах, як правильно сваритися та робити так, щоб конфлікти просували ваші відносини.

Також на фестивалі у вас буде діяти святковий ярмарок, де ви зможете купити цікаві і корисні речі для себе і своєї дитини, розкрити свої таланти у майстер-класах, поринути у світ жіночої краси і зробити фото на пам'ять в тематичних фотозонах.

В рамках фестивалю буде проводитись конкурс малюнків на тему : "Щаслива сім'я очима дитини". Приносьте малюнок вашої дитини, щоб прийняти участь в розіграші подарунків. Організатори фестивалю проведуть благодійну акцію спільно з благодійним фондом "Таблеточки" для допомоги важкохворим дітям.

Фестиваль буде працювати з 10 до 19 год. Квитки та реєстрація на офіційному сайті "Сім'я Fest".

Зараз ви читаєте новину «У Києві відбудеться сімейний фестиваль "Сім'я Fest"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі