четвер, 04 червня 2015 16:05

У Києві відбудеться "Медвін: Книжковий світ-2015"

У Києві відбудеться "Медвін: Книжковий світ-2015"

5 червня 2015 року о 12-00 у Києві в одному з виставкових центрів столиці НСК "Олімпійський" відбудеться відкриття фестивалю книги і творчості "Медвін: Книжковий світ-2015" та Рукодільні витівки. Виставка-ярмарок триватиме протягом трьох днів з 5 по 7 червня включно.

У програмі урочистого відкриття вітальне слово від президента Української асоціації видивців та книгорозповсюджувачів Олександра Афоніна, організаторів дійства, музичні інсталяції від етноджазової співачки Марини Юрасової (Млади) та композитора і барабанщика Сергія Табунщика, а також привітання і презентація книг від Братів Капранових і видавництва "Зелений Пес", програма "Чисте Небо" (твори про мир) за участі відомих поетів і письменників, а також бардів Юрія Рудницького і Олександра Музики.

І це ще не все, на творчих майданчиках видавництв відбудуться зустрічі і автограф-сесії таких визнаних метрів українського слова, як Дмитра Павличка, Михайла Слабошпицького, Василя Рубана, Сергія Черепанова, Наталії Осьмак, Юрія Мушкетика, Бориса Гуменюка і його презентація книги "Вірші з війни"…

У рамках Книжкового світу відбудуться презентації художників-ілюстраторів і відкриття виставки робіт карикатуриста Геннадія Міхеєва "Парад шаржів", де представлені українські і світові політики, герої світу кіно… Ще однією родзинкою інтелектуального свята стане презентація поштових марок і листівок, створених як історично-художня реконструкція орнаментів горшків Кукутені-Трипільської цивілізації; презентація серії коміксів "Українські супергерої" від Лесі Воронюк і художника Софії Розуменко.

Також на відкритому майданчику свята "Медвін: Книжковий світ-2015" відбудуться козацькі розваги від Козацької фортеці і читання віршів під відкритим небом столиці, а також дефіле моделей і творчий перформанс від відомого художника-стиліста Антоніни Меркушевої "Подих весни"

Крім цього, в рамках заходу пройде виставка товарів для рукоділля і хобі та ручних робіт майстрів України Медвін: Рукодільні витівки" з безліччю майстер-класів, цікавих зустрічей, благодійним ярмарком та яскравими експозиціями.

Одночасно з виставками Медвін на вулиці приходитиме Український ярмарок, де можна буде придбати різноманітні товари українського виробництва, спробувати різні українські смаколики, взяти участь у майстер-класах, відвідати дитячий майданчик та взяти участь у концертній програмі.

Програму заходів розміщено тут

Перелік учасників книжкового ярмарку:

Інформація по рукодільній виставці

Зараз ви читаєте новину «У Києві відбудеться "Медвін: Книжковий світ-2015"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі