понеділок, 25 квітня 2016 04:33

У Києві проведуть "Каннський вечір"

У Києві проведуть "Каннський вечір"
Фото: Із відкритих джерел

У четвер, 5 травня о 19:00 в кінотеатрі "Оскар" відбудеться "Каннський вечір" — унікальний захід, під час якого гості першими відвідають прем'єрний показ найкращих короткометражних стрічок українського виробництва, що увійшли до програми Short Film Corner 69-го Каннського кінофестивалю, передає УНН.

У рамках вечора гості зможуть пройтися по червоній доріжці під яскраві спалахи фотокамер, отримати коментарі режисерів, поспілкуватися із зірками кіно та шоу-бізнесу та насолодитися найсвіжішими новинками українського кінематографу.

В цьому році глядачі зможуть оцінити такі фільми:
"Довгі хвилі" — режисер Анастасія Совяк-Круковська розповідає історію кохання у великому місті. Фільм  учасник національного конкурсу кінофестивалю "Молодість". Одну з ролей у фільмі виконав Остап Ступка, саундтрек — українська група Indytronics.
"Сік гранату" — експериментальний фільм, що нагадує про геноцид вірменського народу в 1915 році від одеських режисерів Романа Волчака та Андраніка Давтяна.
"Вибір" — автор та режисер Владислав Климчук показує дві історії, що відбуваються паралельно на екрані про вибір двох чоловіків, які загубились у життєвих обставинах.
"Коріння" — дебютний фільм Ілони Кочарян, який оповідає історію старого чоловіка, який лишився своїх рідних на війні, але продовжує жити далі.
"Рокетмен" — режисери Денис Кушнарьов та Дмитро Муленко представляють документальний фільм про одного чоловіка, що колись зустрівся з Юрієм Гагаріним.
"Зерно" — режисер Ксенія Бугримова розповідає історію про дівчину, яка купує в аптеці особливе зерно, з якого планує виростити ідеального чоловіка. Головні ролі виконали Ольга Грішина та Гліб Мацибора.
"Альфред" — режисер Альона Стулій зняла 3-хвилинну історію про маленького Альфреда Хічкока. Композитор фільму — Dima Kelly.

Подія "Каннський вечір" спрямована на підвищення інтересу до українського кінематографу, розвиток та просування українського кіно шляхом виробництва, дистрибуції та міжнародної промоції.

Зараз ви читаєте новину «У Києві проведуть "Каннський вечір"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі