четвер, 17 березня 2016 15:44

У Києві презентують масштабний проект за участю Скорика

У Києві презентують масштабний проект за участю Скорика

Знаменитий український композитор Мирослав Скорик візьме участь у національному проекті "ТРИ "С": Скорик – Cильвестров – Станкович", який охопить Київ та 5 ключових міст України: Львів, Дніпропетровськ, Одесу, Харків протоягом квітня-червня 2016 р.

Проведення великої за масштабом та резонансної за статусом мистецької акції є важливою подією для популяризації сучасної національної культури на основі кращих взірців творів легендарного композитора України, фундатора сучасної академічної музики, Героя України Мирослава Скорика.

4 квітня твори видатного українського композитора виконуватимуться разом із всесвітьо відомими творами композиторів ХІХ-ХХ ст., які за характером і творчим почерком наближені до скориківських: це музика видатних французьких композиторів-імпресіоністів Клода Дебюссі та Моріса Ревеля, американського композитора Джорджа Гершвіна, який ефектно поєднав у своїй творчості високу класику та джаз.

У концерті візьмуть участь: Академічний симфонічний оркестр Національної радіокомпанії України.

Дата та місце проведення: 4 квітня, Національна опера України ім. Т. Шевченка

Початок о 19:00

Квитки: від 90 до 500 грн.

Зараз ви читаєте новину «У Києві презентують масштабний проект за участю Скорика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі