четвер, 21 квітня 2011 12:38

У Києві Брегович пив віскі та цілував Руслану

20 квітня в столичному Палаці "Україна" виступив сербський музикант та композитор Горан Брегович із концертною програмою "Весільно-похоронна група".

"Ми відомі похоронними композиціями. Тут граємо, бо не маємо інших пропозицій. Але не помирайте, ми надто дорого коштуємо. Почуєте кілька пісень з нового альбому "Алкоголь: шампанське і сливовиця". Це платівка, яка змушує пити і танцювати", - жартував зі сцени Брегович.

Був вдягнений у сріблясто-білий костюм і туфлі золотого кольору на босу ногу. В перервах між співом пив віскі.

Послухати балканську музику прийшли Андрій Данилко та депутат-нунсівець В'ячеслав Кириленко

"Років шість його слухаю. Як багато хто, я познайомився з Бреговичем через музику фільмів Кустуріци. В його балканському стилі чую перегуки із українським, зокрема, буковинським. Звісно є асоціації й з циганською музикою. Думаю, музика ромів інтернаціональна – їхні мотиви є в усіх народів", - сказав політик кореспонденту Gazeta.ua.

Після третьої пісні дівчата в залі підхопилися з місць і танцювали в проходах між рядами. Кричали: "Ми тебе любимо. Залишайся тут!".

"Як дурна перед концертом передивилася в інтернеті всі його кліпи. Тепер підспівую, хоча сербську не розумію. Але моя душа злилася в балканському екстазі з Гораном. Назву його ім'ям сина. І ще мені дуже подобається його кучерявий барабанщик", - розповіла 24-річна студентка Оксана.

Для київської публіки Брегович підготував сюрприз.

"Хочу запросити українську співачку", - оголосив він і вивів на сцену Руслану.

Вона привітала музикантів сербською, читаючи з папірця. Потім виконала українську пісню "Край, мій рідний край".

Концерт тривав дві години. За кулісами Брегович поцілував Руслану і поїхав в готель "Опера". Він оселився в номері за 4500 грн. Жодних особливих побутових вимог в його райдері не було.

У вівторок, 19 квітня, Брегович виступив в Одесі. В Київ прилетів літаком напередодні концерту.

Зараз ви читаєте новину «У Києві Брегович пив віскі та цілував Руслану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі