пʼятниця, 30 травня 2014 15:30

У четвертому "Парку Юрського періоду" з'являться невідомі науці динозаври

У четвертому "Парку Юрського періоду" з'являться невідомі науці динозаври
Кадр з фільму "Парк Юрського періоду"

У фільмі "Світ Юрського періоду", який стане четвертим у серії, з'являться абсолютно невідомі науці динозаври, в тому числі суперхижак. Про це режисер стрічки Колін Треворроу розповів в інтерв'ю SlashFilm.

"Буде один динозавр, створений генетиками парку. Його ДНК зберуть з ДНК інших видів, так само, як у першому фільмі прогалини в геномі були заповнені фрагментами ДНК жаби. Ця істота буде створено під керівництвом компанії. Вони хочуть чогось більшого, більш гучного і зубастого. І отримують це", - коментує Треворроу.

Дія нового фільму розгорнеться через 22 роки після подій першої стрічки, в парку розваг на острові Нублар. Раніше в інтернет просочилася інформація, що динозаври у фільмі будуть "хороші" і "погані". В інтерв'ю Треворроу пояснює, що "немає хороших і поганих динозаврів, є хижаки і жертви". Він додає, що фільм розповість про стосунки людини і тварин і про те, як люди реагують на загрозу втратити своє панування в природі.

Зйомки "Світу Юрського періоду" почалися у квітні на Гаваях, а прем'єра призначена на 12 червня 2015 року. У головній ролі знімається Кріс Претт, відомий за фільмами "Особливо небезпечний" і "Movie 43. Його партнерка, яка зіграла у третьої частини "Людини-павука" Брайс Даллас Ховард.

Зараз ви читаєте новину «У четвертому "Парку Юрського періоду" з'являться невідомі науці динозаври». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі