четвер, 08 грудня 2016 00:53

Важка артилерія українського року атакує столичні клуби

 

Гурт "Тінь Сонця" презентує новий альбом "Буремний край"
о 10 грудня 19 год в столичному клубі Sentrum важка артилерія українського року – гурт "Тінь сонця" презентує новий альбом "Буремний край". Найбільша концертна програма за історію гурту на найбільшому концертному майданчику! Концерт у Києві став найочікуванішою подією української рок-музики!
Організатори підготували чимало музичних родзинок та видовищне шоу. Гостями концерту стануть не лише зірки української музичної сцени, лідери громадських організацій, але й учасники бойових дій, яким організатори забезпечують вільний вхід (при пред'явленні відповідного посвідчення). Ця подія є довгоочікуваною, як для шанувальників, так і для самих музикантів.

"Спершу ми планували вихід нового альбому на весну, проте взимку з'явилося відчуття, що записаним трекам краще настоятись, як доброму вину, аби зазвучати ще краще! І справді, практично безперервне фестивальне літо з травня по жовтень збагатили пісні новими творчими ідеями і тепер дійсно можна сказати, що це "воно", альбом відбувся!" – коментує подію лідер гурту Сергій Василюк.
Наприкінці жовтня гурт вирушив у всеукраїнський тур на підтримку нового альбому і прямував зі Сходу, із зони АТО на Захід, відвідавши близько 20 міст!
Нагадаємо, що наприкінці минулого року пісня "Тінь Сонця" – "Козаки" за підсумками народного голосування стала музичною візитівкою збірної України з футболу на Євро-2016 у Франції. До того, ця ж пісня стала знаковою під час виходу на ринг уславленого українського боксера Олександра Усика.

Читайте також: Вийшов дебютний альбом екс-гітариста "Океану Ельзи"

"ТІНЬ СОНЦЯ" – рок-артилерія сучасної української музики, сповнена національного колориту та патріотичної лірики. Це напевно єдиний гурт, в якому традиційна українська бандура стоїть нарівні з насиченим гітарним саундом. Стилістика гурту варіюється від доволі легкого фолк-року до потужного симфо-металу із залученням скрипки, віолончелі, клавішних та подекуди третьої гітари. Музику "Тінь Сонця" характеризують також як "козацький рок", адже це музика сучасних козаків – сміливих українців, які сповнені віри у власні сили. Без перебільшень можна сказати, що "Тінь Сонця" є одним з найбільш концертуючих рок-гуртів України.
Гасло гурту: Б'є життя через край!

Зараз ви читаєте новину «Важка артилерія українського року атакує столичні клуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі