четвер, 23 квітня 2015 16:33

The Hardkiss випустили космічний кліп про любов і ненависть

The Hardkiss випустили космічний кліп про любов і ненависть

Група The Hardkiss випустила кліп на пісню Organ. Події в ролику, режисером якого став гітарист і креативний продюсер групи Вал Бебко, відбуваються в космосі. Про це повідомляє Cultprostir.

"Історія з зав'язкою, кульмінацією і розв'язкою. Одна локація і двоє акторів, на відносинах яких все будується. Глядач повинен був з самого початку відчувати, що це не проста кімната, не просте сонячне світло. Але пазл мав скластися лише у фіналі", - розповів про нову відеороботу групи Вал Бебко.

Героїв історії зіграли солістка The Hardkiss Юлія Саніна та хореограф Анатолій Сачивко, керівник танцювальної команди Apache Crew. "Толіку достатньо було описати настрій, все інше він придумував і робив в кадрі сам. Це було дуже круто і по-справжньому. Він кричав на мене по-справжньому. Моментами було страшно!" - поділилася звраженнями про зйомки Юлія Саніна.

Пісня Organ, випущена за два дні до презентації кліпу, увійде в міні-альбом (ЕР) групи, реліз якого запланований восени цього року. Нову концертну програму "Холодний Альтаїр" The Hardkiss представлять 15-16 травня концертами в київському клубі Sentrum.

Зараз ви читаєте новину «The Hardkiss випустили космічний кліп про любов і ненависть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі