понеділок, 30 січня 2017 15:34

Театральну гру Деніела Редкліффа побачать в Україні

Театральну гру Деніела Редкліффа побачать в Україні

Навесні та влітку в містах України транслюватимуть наживо вистави відомих британських театрів. Покази пройдуть у кінотеатрах мережі MULTIPLEX.

20 квітні представлять виставу "Розенкранц та Гільденстерн мертві" за абсурдистською трагікомедією сучасного драматурга Тома Стоппарда, головну роль в якому зіграє Деніел Редкліфф. Це постановка театру "Олд Вік" режисера Девіда Лево. Про це повідомляє cultprostir.ua

Твір Стоппарда розповідає про двох другорядних персонажів із п'єси "Гамлет" Шекспіра. "Проводячи глядача надзвичайно смішним екзистенційним лабіринтом, автор робить його свідком остаточної кризи особистості", – зазначають в "Олд Вік".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гаррі Поттера" стане агентом ФБР

10 червня відбудеться пряма трансляція зі сцени Національного театру Лондона, де зіграють "Пітера Пена". П'єсу Джеймса Баррі інсценізувала режисерка Саллі Куксон.

Також в українських кінотеатрах демонструватимуть роботу південно-африканської режисерки Яель Фарбер "Саломея" за твором Оскара Вайлда. Показ пройде 22 червня .

31 серпня на глядачів чекає вистава театру "Янґ Вік" за трагедією Гарсіа Лорки "Йєрма". Її режисером виступив австралієць Саймон Стоун, який головну роль віддав актрисі та співачці Біллі Пайпер.

Кіностудія Warner Bros. планує екранізувати п'єсу "Гаррі Поттер і прокляте дитя". Студія веде переговори про права на використання сюжету, а на головну роль хоче взяти Деніела Редкліффа.

Зараз ви читаєте новину «Театральну гру Деніела Редкліффа побачать в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі