понеділок, 11 січня 2016 17:39

Тарантіно зніме фільм жахів

Тарантіно зніме фільм жахів

Голлівудський режисер Квентін Тарантіно заявив про свої нові плани. Він вирішив попрацювати над фільмом жахів, втім він подумує і про кримінальну драму.

За словами Тарантіно, його нова картина може бути присвячена гангстерам 1930-х років. Можливий варіант сюжету, в центрі якого — персонаж за кермом автомобіля, який шукає пригод. Крім того, режисера приваблює важкий хоррор — такий, як, наприклад, "Той, що Виганяє диявола".

Раніше повідомлялося, що 52-річний Квентін Тарантіно не збирається зав'язувати з вестернами і готовий продовжити дослідження жанру вже на телебаченні. В інтерв'ю французькому виданню Premier режисер зізнався, що хоче перенести на малий екран роман Елмора Леонарда "39 ударів батогом".

Дія роману розгортається в 1972 році у в'язниці міста Юма. У центрі сюжету — двоє ув'язнених, засуджених до довічного ув'язнення, — чорношкірий Гарольд Джексон і наполовину індіанець апачі Реймонд Сан Карлос. Герої не відчували один до одного теплих почуттів, але згодом стали союзниками, коли їм запропонували помилування в обмін на затримання п'ятьох найнебезпечніших злочинців Арізони.

Тарантіно двічі вигравав премії "Оскар" і "Золотий глобус" — за сценарії до фільмів "Кримінальне чтиво" і "Джанго вільний". Його стрічка "Кримінальне чтиво" отримала "Золоту пальмову гілку" Каннського фестивалю. Крім того, режисер зняв такі картини, як "Вбити Білла", "Безславні виродки", "Скажені пси" і "Чотири кімнати".

Новий фільм Тарантіно "Мерзенна вісімка" вийде у російський прокат 14 січня 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Тарантіно зніме фільм жахів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі