пʼятниця, 23 грудня 2016 09:00

Свиня співає, як Леді Ґаґа
8

29 грудня в український прокат виходить мультфільм "Співай" від Illumination Entertainment – це друга анімаційна стрічка, яку випустила компанія у 2016-му. Першою була "Секрети домашніх тварин".

Новий мультфільм розповідає про шоу співочих талантів серед тварин. На екрані лунає більш як 85 музичних хітів від 1940-х по наш час. Режисером стрічки став Гарт Дженнінгс ("Автостопом Галактикою").

Колись давно у величному театрі виступали найкращі актори та співаки. Серед них була й зірка сцени – вівця Нана Нудлман. Зараз вона не виступає, а театром керує закохана у мистецтво коала Бастер Мун. Хоча Бастер довгі роки успішно очолював театр, зараз у його дітища справи кепські. Зла лама з податкової постійно нагадує про борги й навіть погрожує відібрати театр. Щоб покращити фінансове становище, винахідлива коала вирішує створити новий проект – співоче шоу, в якому можуть взяти участь всі охочі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "Я зламав би найближчий магазин з дисками, щоб побачити цей мульт" - кінокритик

На прослуховування вишикувалась кілометрова черга: крокодил-репер, маленькі лисиці, домогосподарка-свиня, тріо з жаб, горила, сором'язлива слониха Міна й інші тварини. Стрічка розповідає про низку злетів і падінь, які переживає Бастер Мун та його нові учасники шоу. Фільм вчить не здаватися за будь-яких обставин. Як говорив Бастер: "Якщо ти на самому дні, то ти точно знаєш, куди тобі йти – тільки вгору".

У кожного героя своя історія. Вийти на сцену – це не тільки можливість прославитися, а й стати тим, ким ти є насправді. Свиня-домогосподарка Розіта, горила Джонні, що вимушений брати участь у злочинному угрупованні батька, дикобразиха Еш, яка розійшлась із хлопцем, миша Майк, що бездоганно грає джаз і блюз, – усі вони обожнюють спів. Й шоу Бастера Муна – це їхній шанс.

Кінокритики сайту Rotten Tometoes лишили 71% позитивних відгуків на мультфільм "Співай", коли його рейтинг на IMDb досяг 7.3 із 10 балів.

Зараз ви читаєте новину «Свиня співає, як Леді Ґаґа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі