пʼятниця, 01 червня 2012 14:10

Студію Walt Disney очолив колишній президент Warner Brothers

Студію Walt Disney очолив колишній президент Warner Brothers
Алан Хорн відомий як один з найбільш високооплачуваних менеджерів Голлівуду. Фото: facebook.com

Колишній президент студії Warner Bros. Entertainment Алан Хорн (Alan Horn) призначений главою The Walt Disney Studios / Про це повідомляється в прес-релізі медіакорпорації. Хорн приступить до роботи 11 червня.

Нагадаємо, колишній директор кінопідрозділу The Walt Disney Річ Росс (Rich Ross) подав у відставку в кінці квітня після касового провалу фільму "Джон Картер" Ендрю Стентона.

Бюджет стрічки склав 250 мільйонів доларів, на рекламу було витрачено ще 100 мільйонів доларів. У світовому прокаті "Джон Картер" зібрав 269 мільйонів і отримав переважно негативні відгуки кінокритиків. За підсумками першого кварталу 2012 року компанія отримала збиток у розмірі 84 мільйонів доларів у зв'язку зі списанням 200 мільйонів доларів через провал фантастичного фільму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "Месники" зібрав $200 млн за перші дні прокату

Репутацію Росса затьмарили також провал фільму "Таємниця червоної планети" режисера Саймона Уеллса та "Принца Персії" й "Учня чаклуна", які не окупилися у 2010 році. У той же самий час фільм "Месники", випущений The Walt Disney Studios в кінці квітня, став одним з найкасовіших кіно в історії, зібравши в в світовому прокаті 1,3 мільярда доларів на цей момент.

Алан Хорн відомий як один з найбільш високооплачуваних менеджерів Голлівуду. Він брав участь у створенні таких фільмів як "Гаррі Поттер" і "Темний лицар". До приходу в Warner Bros. Хорн очолював Castle Rock Entertainment, де під його керівництвом вийшли відомі стрічки "Втеча з Шоушенка", "Коли Гаррі зустрів Саллі" і "Кілька хороших хлопців".

Зараз ви читаєте новину «Студію Walt Disney очолив колишній президент Warner Brothers». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі