вівторок, 20 грудня 2011 13:28

Стівен Спілберг переведе "Парк Юрського періоду" в 3D

Стівен Спілберг переведе "Парк Юрського періоду" в 3D

Один з найуспішніших кінорежисерів світу Стівен Спілберг переведе першу частину свого науково-фантастичного блокбастера "Парк Юрського періоду" в тривимірну графіку, повідомляє у вівторок видання NME.

Режисер фільмів "Щелепи", "Врятувати рядового Райана" і знаменитих пригодницьких стрічок про Індіану Джонса розповів MTV News, що перша картина з трилогії "Парків" 1993 року, яка заробила в прокаті 914 мільйонів доларів, - єдина з його робіт, яку йому цікаво перевести в тривимірний вимір.

"Я завжди говорив, що перша частина "Парку Юрського періоду" стане чудовим фільмом, якщо його зняти в 3D", - наводить видання слова режисера.

Спілберг пояснив, що кращим фільмом в 3D вважає "Аватар" Джеймса Кемерона: "Не думаю, що щось може перевершити "Аватар" Кемерона з точки зору 3D, не кажучи про те, що я дуже люблю цей фільм. І я впевнений, що Джеймс може дати нам всім урок з відеоефектів", - вважає режисер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стівен Спілберг перерахував 206 фільмів, які необхідно подивитися

Минулого тижня режисер заявив, що в його робочому графіку - робота над "Парком Юрського періоду - 4", яким він займеться після закінчення зйомок "Авраама Лінкольна".

Перші дві частини трилогії - "Парк Юрського періоду" (Jurassic Park) і "Парк Юрського періоду 2: Загублений світ" (The Lost World: Jurassic Park) Спілберг зняв в 1993 і 1997 роках і спродюсував третій "Парк" (Jurassic Park III) в 2001. Згідно з інформацією з відкритих джерел, у четвертій частині знімуться Джефф Голдблюм, Лора Дерн і Сем Ніл, який грав у попередніх частинах.

Зараз ви читаєте новину «Стівен Спілберг переведе "Парк Юрського періоду" в 3D». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі