середа, 18 травня 2011 16:54

Софії Ротару легше влаштувати ювілейний концерт у Росії, ніж в Україні

Софії Ротару легше влаштувати ювілейний концерт у Росії, ніж в Україні

Ювілейний концерт Софії Ротару відбудеться лише в Росії. Вже заплановано два виступи співачки на жовтень цього року у московському Кремлі та Санкт-Петербурзі. Показувати ювілейну програму в Україні артистка поки не збирається.

"Звичайно, нам дуже хочеться виступати в Україні. Але всі організаційні питання набагато легше вирішити в Росії, ніж у нас. Тому доки запланували лише два концерти. Чи показуватимемо нову концертну програму в Україні, ще не знаю", - розказав син Ротару, а також її продюсер Руслан Євдокименко.

Також він повідомив, що зараз триває підготовка нової концертної програми.

"Мама почуває себе чудово й активно готується до концерту. На ньому прозвучить багато нових пісень, старі українські у новій обробці. Нічого кардинального звичайно не придумаємо, бо Софія Ротару залишається Софією Ротару", - зазначив син співачки й додав, що влітку співачка планує багато відпочивати.

"Влітку мама продовжуватиме підготовку, але на першому плані буде відпочинок. Поїдемо не в одне місце, це точно. Куди саме — інформацію не розголошуємо", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Софії Ротару легше влаштувати ювілейний концерт у Росії, ніж в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі