субота, 05 березня 2016 19:05

Що дивитися навесні: 5 нових серіалів

Що дивитися навесні: 5 нових серіалів
Фото: etodata.ru

Весна-2016 радує фанатів серіалів яскравими новинками. Поціновувачі серіалу "Картковий будиночок" вже почали дивитися четвертий сезон, який вийшов 4 березня. А шанувальники "Гри престолів" очікують 24 квітня, коли відбудеться прем'єра шостого сезону. В цей же час з'явиться кілька абсолютно нових проектів, з якими ми пропонуємо вам познайомитися ближче.

Нічний адміністратор

Прем'єра: 19 квітня

Шпигунський серіал з Томом Хіддлстоном і Х'ю Лорі в головних ролях знятий за однойменним романом Джона Ле Карре. Хідділстону дісталася роль колишнього солдата Джонатана Пайна, який влаштовується адміністратором в люксовому швейцарському готелі. Там він зустрічає багатія і торговця нелегальною зброєю Ропера, якого грає Лорі. За завданням розвідки Пайн повинен ліквідувати весь синдикат злочинця. Цей проект стане першою появою Лорі на телеекрані після "Доктора Хауса", в якому він грав головну роль.

Дівчина за викликом

Прем'єра: 10 квітня

Студентка юридичного факультету Крістін занурюється в світ ескорту. Але вона виявляється не готова до труднощів, з якими їй доведеться зіткнутися. Головну роль в серіалі виконує Райлі Кіо - онука Елвіса Преслі.

Підземка

Прем'єра: 9 березня

Серіал переносить глядачів у 19 століття, де група рабів здійснює втечу з плантації. Попереду їх чекає довгий шлях, на якому їм зустрінуться і друзі, і вороги. Їм хочуть допомогти кілька прихильників скасування рабства. Але в той же час вони повинні ховатися від мисливців за рабами-втікачами.

Шлях

Прем'єра: 30 березня

Серіал із зіркою "Пуститися берега" Аароном Полом в головній ролі розповідає про таємничий релігійний культ. Головний герой і його дружина поки новачки в цій секті, і їм ще тільки доведеться дізнатися, що ж тут відбувається насправді.

Слешер

Прем'єра 4 березня

Любителі полоскотати собі нерви оцінять новий трилер про таємниці минулого і загадкові вбивства. Після повернення в рідне місто головній героїні доведеться зіткнутися з серійними вбивствами, які пов'язані із загибеллю її бітьків. Поступово всі, хто оточує дівчину стають підозрюваними або жертвами, у міру того, як розкриваються давні секрети.

Зараз ви читаєте новину «Що дивитися навесні: 5 нових серіалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі