вівторок, 01 вересня 2015 18:36

Серіал "Під куполом" не продовжать на 4-й сезон

Серіал "Під куполом" не продовжать на 4-й сезон

Телеканал CBS закриє серіал "Під куполом" за однойменним романом Стівена Кінга після третього сезону, пише The Hollywood Reporter.

10 вересня вийде фінальний епізод третього сезону серіалу про містечко в штаті Мен, накритому загадковим непробивним куполом. "Ми з радістю уявімо останню главу в історії міста Честерз Мілл, що робить повне коло. Купол зникне так само раптово, як з'явився", - обіцяє голова CBS Entertainment Ніна Тасслер.

Останнім часом рейтинги серіалу знизилися, проте йому все одно вдалося стати другим за популярністю річним серіалом, поступившись місце лише "Уэйорд Пайнс", яка виходила на телеканалі Fox.

"Під куполом" – роман Стівена Кінга, опублікований в США 10 листопада 2009 року. У центрі сюжету – жителі провінційного міста Честерс Мілл у штаті Мен. Дивна перешкода, що нагадує купол, що накриває і саме місто, і його околиці, повністю ізолювала людей від навколишнього світу. Купол майже непроникний, об нього б'ються автомашини, літаки і птиці, а знищити його не можуть навіть ракети класу "повітря-земля".

У 2009 році було оголошено, що Стівен Спілберг і Стівен Кінг об'єднають зусилля для створення міні-серіалу на основі роману. Прем'єра першого сезону серіалу відбулася в 2013 році.

Зараз ви читаєте новину «Серіал "Під куполом" не продовжать на 4-й сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі