середа, 01 березня 2017 14:21

Ще один російський співак закликав бойкотувати Євробачення

Ще один російський співак закликав бойкотувати Євробачення

Російський співак, депутат Держдуми Росії Йосип Кобзон вважає, що його країні не варто брати участь в конкурсі "Євробачення-2017" у Києві. Про це повідомляє Еspreso.tv.

"Підтримую думку Філіпа Кіркорова про те, що Росії не варто брати участь у Євробаченні цього року. Не можемо допустити русофобства в Україні. Також маємо усією країною бойкотувати трансляцію по телебаченню. Кожен росіянин має прийняти свідоме рішення щодо цього. І просто не вмикати телевізор", - сказав Кобзон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський співак закликав бойкотувати Євробачення

У лютому Держдума запропонувала відправити на Євробачення до Києва Йосипа Кобзона та хор імені Александрова.

У березні 2014 року Йосип Кобзон підписав скандального листа на підтримку дій президента Росії Володимира Путіна у Криму та Україні. Служба безпеки включила Кобзона до списку осіб, яким заборонений в'їзд на територію України. Попри це 27 жовтня 2014 року він виступив із концертом у Донецьку. У лютому 2015 року співак потрапив до санкційного списку Євросоюзу - через розширення санкцій проти сепаратистів в Україні і російських юридичних і фізичних осіб, що їх підтримують.

Зараз ви читаєте новину «Ще один російський співак закликав бойкотувати Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі