Ексклюзиви
понеділок, 20 травня 2013 13:35

Саундтрек до першого українського мультфільму в 3D виконує Злата Огневич

 

Перший український повнометражний мультфільм у 3D-форматі "Микита Кожум'яка" покажуть наступного року. Одночасно планують запустити в міжнародний прокат та український. Наразі готово 10 хвилин фільму. Повністю мультик завершать до кінця року.

Про це розповів Gazeta.ua продюсер анімаційної стрічки Дмитро Белінський.

Головним героєм мультфільму "Микита Кожум'яка" зробили не могутнього богатиря Кирила Кожум'яку, а його сина. Це авторська інтерпретація легенди молодого письменника Антона Сіяніка.

"У нас не богатирська історія, а стрічка про дітей. Це звичайна історія, коли батько не знає як виховати свого сина. Хлопчик залишається у діда. Микита потрапляє у казковий світ, в якому він проявляє і хоробрість, і сміливість і знаходить друзів у своїх пригодах" - пояснює задум продюсер мультфільму Дмитро Белінський.

Спеціально для "Микити Кожум'яка" написали 7 пісень. Головний саундтрек мультфільму виконує Злата Огневич.

"Другу композицію, пісню головної героїні, виконує Оля Мішагіна - фіналістка шоу "Голос. Діти". Вона і озвучить героїню. Зараз готово близько 10-ти хвилин і можна зрозуміти, який казковий світ у фільмі, які місця трапляються героям" - додає продюсер стрічки.

Стрічку вдруге презентують у Каннах під час роботи Українського павільйону. Також у Каннах презентують ще два дитячі проекти - картини "Іван Сила" Віктора Андрієнка та "Чарівні історії: еліксир доброти" Лілії Солдатенко.

За сюжетом фільму "Чарівні історії: еліксир доброти" молодий і примхливий правитель, перебуваючи в своєму замку у віртуальній реальності, не знає, що за ігровими моніторами існує справжнє життя. Чарівник відправляє хлопця в подорож у реальність і дає йому можливість самому зрозуміти і виправити свої помилки.

А у картині "Іван Сила" розповідається історія реального українського силача Івана Фірцака, який в 1928 році офіційно завоював титул найсильнішої людини планети. В основу фільму лягла книжка Олександра Гавроша "Неймовірні пригоди Івана Сили".

Головного героя грає справжній цирковий атлет Дмитро Халаджі. Персонаж Василя Вірастюка протистоїть йому, але в кінці фільму вони стають друзями. У фільмі немає декорацій - всі сцени зняті в живих будівлях і справжніх інтер'єрах тієї епохи, в справжній фортеці, в справжньому цирку. Крім того, і всі видовищні та силові трюки Дмитро Халаджі виконував сам.

Зараз ви читаєте новину «Саундтрек до першого українського мультфільму в 3D виконує Злата Огневич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі