пʼятниця, 13 травня 2016 15:54

Шахраї викрали наклад нового альбому Жадана
7

Фото: Жадан і Собаки

Шахраї викрали перший наклад нового альбому Сергія Жадана і Собак у Космосі "Пси". Про це музиканти повідомили на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні, було викрадено наклад дисків нашого нового альбому "Пси". Шахраї забрали диски з допомогою підроблених документів. На даний момент дуже важливо не допустити продажу дисків із рук крадіїв! Просимо поширити це повідомлення! Кожен, хто надасть хоч якусь інформацію отримає винагороду - запрошення на будь який з найближчих концертів, книги, диски та мерч з автографами. Інформацію просимо повідомляти нашому концертному директору Анаід за телефоном 0667495417 або на електронну пошту [email protected] " - звернулися музиканти до шанувальників.

Наклад нового альбому складав 1000 примірників. Шахраї забрали диски у виробника за фальшивими документами.

Автор: Жадан і Собаки
 

Нагадаємо, що альбом "Пси" Жадан і Собаки презентували 5 травня у Харкові та 6 у Києві. У суботу відбудеться концерт гурту у Львові на фестивалі "Разомфест".

Нові пісні містять гостру критику на політичну ситуацію в країні, зокрема, пісня "За#бали", присвячена народним обранцям з нецензурними коментаріями щодо їхньої діяльності.

Цього тижня музиканти виклали новий альбом у мережу. Прослухати його можна тут:

Зараз ви читаєте новину «Шахраї викрали наклад нового альбому Жадана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі