понеділок, 09 червня 2014 09:59

"С. К. А. Й." відмовились виступати на російському фестивалі

"С. К. А. Й." відмовились виступати на російському фестивалі
Фото: rock-ua.com

Раніше заявлена ​​в якості одного з хедлайнерів "Старого Нового Рока" українська група "С. К. А. Й." відмовилася від участі у фестивалі.

Про це повідомив організатор і директор фестивалю Євген Горенбургов.

"Вони відмовилися до нас приїхати, прислали офіційне підтвердження, що у зв'язку з політичною обстановкою немає можливості. Вельми політкоректний лист. Але у нас є внутрішнє відчуття, що просто бояться хлопці, що з ними потім зроблять на батьківщині", - сказав він на прес-конференції.

"Ми на це пішли абсолютно усвідомлено, оскільки це чудові музиканти", - додав Горенбург.

"Старий Новий Рок" цього року пройде 20-21 червня в місті Зарічному Свердловської області, в 30 км від Єкатеринбурга на базі відпочинку "Хвиля".

Перший "Старий новий рок" відбулося 13 січня 2000 року, і з тих пір проводиться щорічно. З 2005 року стартував "Старий новий рок. На хвилі" - літній варіант фестивалю.

За майже 15 років існування "Старого Нового Рока" на його сценах виступили всі імениті зірки вітчизняного року: "Наутілус Помпіліус", "Смислові Галюцинації", "Заборонені Барабанщики", "Чиж", "Ногу звело!", "Пілот", "ЧАЙФ", "Агата Крісті", "Арія", "5'nizza", "Сплін", Дельфін та інші. В останні роки фестиваль розширив свої рамки до міжнародного.

Зараз ви читаєте новину «"С. К. А. Й." відмовились виступати на російському фестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі