середа, 04 лютого 2015 11:36

Руслана з чоловіком написали пісню-присвяту Кузьмі "Скрябіну"

Руслана з чоловіком написали пісню-присвяту Кузьмі "Скрябіну"

Руслана присвятила пісню своєму близькому другу Кузьмі "Скрябіну", який загинув в аварії на Дніпропетровщині. Про це вона написала у своєму Facebook.

У створенні пісні також взяв участь чоловік та продюсер співачки Олександр Ксенофонтов.

"Це моя власна композиція на слова мого чоловіка Олександра Ксенофонтова. Ми разом написали цю пісню. Це дует (від 90-х це наш перший спільно записаний трек). Це реквієм-балада присвячена другові і братові по сцені Андрію Кузьменку... Кузьмі... Ми її назвали "Ти ще відкриєш очі", - розповіла Руслана.

"Записувати вокал було надзвичайно важко, але це чесні слова від душі. Ми дуже поспішали, записували вночі, щоби душа Андрія відчула, як ми його безмежно любимо і будемо любити вічно…", - зізналась співачка.

Нагадаємо, вранці 2 лютого на Дніпропетровщині в ДТП загинув український співак Кузьма Скрябін.

У ДАІ повідомили, що співак перевищив швидкість, в результаті чого сталася аварія.

За даними фактом розпочато провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Зараз ви читаєте новину «Руслана з чоловіком написали пісню-присвяту Кузьмі "Скрябіну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі